• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2021

23:52

AKO JE NEKO ZASLUŽIO, TO JE ON! Konačo lepa vest za Mihaela Šumahera

Ostali sportovi

AKO JE NEKO ZASLUŽIO, TO JE ON! Konačo lepa vest za Mihaela Šumahera

Podeli vest

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher postaće član Kuće slavnih

Uz sedmostrukog šampiona sveta će tu privilegiju imati i poznati TV komentator i najavljivač trka Pol Pejdž, a oni su izglasani od strane Indijanapolis Motor Spidvej organizacije.

Šumaher je u decembra 2013. godine doživeo nesreću na skijanju posle koje je upao u komu. On se kasnije probudio, ali od tada se malo toga zna o stanju nemačkog vozača.

Inače, do prošle godine, Nemac je bio najtrofejniji vozač u istoriji Formule 1, ali se prošlosezonskom titulom sa njim izjednačio Luis Hamilton, koji ga je pretekao i na vrhu večne liste po ukupnom broju pobeda.

 

Osim Šumahera i Pejdža, 27. maja će u Kuću slavnih ući još najbolji Naskar vozači svih vremena Dejl Ernhard i prva žena koja se takmičila u trci Indijanapolis 500 Dženet Gutri.

Ernhard i Gutri je trebalo da budu uvršteni u Kuću slavnih još prošle godine, ali je to zbog koronavirusa odloženo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija