• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

08:58

MEDIĆ NE MOŽE DA DOĐE U SRBIJU! Nisam video roditelje tri godine! /VIDEO/

Ostali sportovi

MEDIĆ NE MOŽE DA DOĐE U SRBIJU! Nisam video roditelje tri godine! /VIDEO/

Podeli vest

Na debiju u UFC-u Uroš Medić je pokazao da je pred njim sjajna budućnost, slavio je nokautom u prvom rundi.

Popularni "Doktor", savladao je Alona Kruza, a odnos u udarcima bio je neverovatan – 48:0. Posle pobedio je pričao o roditeljima, koje nije video više od tri godine. Uroš godinama živi i trenira na Aljasci.

- Ne mogu da putujem, pošto imigraciono radi loš posao. Oni misle da ja nisam dovoljno specijalan, očigledno. Odbili su mi zahtev za vizu. Moji advokati sada rade na tome. Amerika je sjajna jer ti pruža mogućnost da postaneš i ti sjajan. U ovoj zemlji uvek dobiješ priliku. Radiš, napreduješ i postaneš ono što hoćeš. Baš zbog toga se nadam da ćemo sve rešiti oko vize i da ću biti na toj listi ljudi od nacionalnog interesa. Nadam se da ću moći da dobijem dozvolu da odem u Abu Dabi - rekao je Medić i dodao da bi voleo da dođe u Srbiju.

 

- Voleo bih da odem i u Srbiju da vidim porodicu. To mi je prvo na pameti. To me najviše muči kod problema sa imigracionim. Živeo sam sa roditeljima, nikada nisam bio duže od 15 dana van kuće. Sada ih nisam video od novembra 2017. godine. Nije lako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UFC Europe (@ufceurope)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija