• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2021

18:16

IZ SOFIJE SVI DONELI MEDALJE! Četvoro takmičara TK Banjica u Bugarskoj požnjelo lovorike, NAJSJAJNIJA BILA ANĐELA ŠARE

Ostali sportovi

IZ SOFIJE SVI DONELI MEDALJE! Četvoro takmičara TK Banjica u Bugarskoj požnjelo lovorike, NAJSJAJNIJA BILA ANĐELA ŠARE

Podeli vest

Na Međunarodnom tekvondo turniru G1 ranga za kadete i juniore u Sofiji, mala ali odabrana ekipa TK Banjica ostvarila je zapažen uspeh

U jakoj konkurenciji na tatamiju u glavnom gradu Bugarske, TK Banjicu je predstavljalo četvoro takmičara, tačnije troje juniora i jedna kadetkinja. 

Naravno svo četvoro, kući su se vratili sa medaljama od kojih je najsjanija bila ona zlatna kadetkinje Anđele Šare. Do najvišeg stepenika pobedničkog postolja, ona je došla posle tri izborene pobede.

Foto: TK Banjica

 

Takođe potrebno je znati da je ovo njena druga zlatna medalja u ovoj godini. Prethodnog vikenda u Zrenjaninu je takođe bila prva u kategoriji kadeta do 55 kilograma.

Uz zlatnu Anđelu Šare, bronzanim medaljama u Sofiji okitili su se juniori Katarina Jakšić, brat i sestra Vesna i Dimitrije Ajduković.

Foto: TK Banjica

 

U TK Banjica ističu da su veoma zadovoljni uspehom njihovih takmičara na turniru u Sofiji, te da nastavljaju s žestokim treninzima i sa nestrpljenjem očekuju nova iskušenja u nastavku sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija