• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2021

09:47

HRVATI I DALJE KUKAJU! Napadaju Francuze, sudije...

Ostali sportovi

HRVATI I DALJE KUKAJU! Napadaju Francuze, sudije...

Podeli vest

Rukometaši Hrvatske su ostali bez plasmana na Olimpijske igre

To je prvi put nakon 2000. godine da hrvatski rukometaši propuštaju Igre. Hrvati su bili ubeđeni da su "izvadili vizu" za Tokio jer je trebalo samo da Francuska ne izgubi od Portugala. "Trikolori" su vodili sa 28:25, ali desilo se čudo.

Portugal je posle velikog preokreta slavio sa 29:28. Hrvatska je prethodno savladala Tunis 30:27 i bilo joj je dovoljno da Francuzi ne izgube, ali to se na iznenađenje svih nije desilo.

Predsednik HRS-a Tomislav Grahovac tvrdi da nije krivac za ovaj neuspeh i da sumnja na nameštanje Francuske i Portugalije.

Foto: reuters

 

- Moram da kažem da je sumnjiva završnica utakmice, ne pamtim kada je Francuska na ovaj način privodila utakmicu kraju, isto tako moram sda priznam da mi se čini da su neke situacije na čudan način dosuđene. Od dizanja ruke za pasivan napad u zadnjih pet minuta do situacije gde se ovaj zadnji gol nije proveravao da li je postignut u regularnom vremenu. I kad uporedim kriterijum koji je taj isti sudijski par imao na našoj utakmici protiv Francuske, neke stvari mi ukazuju da to nije realna slika Francuske. Možda sam ja subjektivan, ali neke stvari ukazuju da bi moglo biti tako - rekao je Grahovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija