• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2021

14:07

VELIKO POJAČANJE! Sa Rusijom se popeo na svetski tron, a od sada će nastupati za Srbiju

Ostali sportovi

VELIKO POJAČANJE! Sa Rusijom se popeo na svetski tron, a od sada će nastupati za Srbiju

Podeli vest

Bivši svetski šampion u rvanju slobodnim stilom, Rus Hetik Cabolov (29), promenio je državljanstvo i od sada će nastupati za reprezentaciju Srbije, saopštila je danas Ruska rvačka federacija (RWF)

Prema saopštenju, Cabolov je dobio srpski pasoš, posle pregovora koji su trajali skoro dve godine, prenosi "Tas s".

Cabolov je pobednik Svetskog prvenstva u rvanju u Taškentu 2014. godine u kategoriji do 70 kilograma i osvajač srebrne medalje na svetskom šampionatu 2017. u Parizu u kategoriji do 74 kiograma.

Osvajao je i medalje na Svetskom kupu, kao i na šampionatima Rusije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija