• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

15:20

KRALJICA POČELA PRIPREME ZA TOKIO! Ivana Španović formu brusi u Dubaiju!

Ostali sportovi

KRALJICA POČELA PRIPREME ZA TOKIO! Ivana Španović formu brusi u Dubaiju!

Podeli vest

Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović oporavila se od povrede, što je potvrdio njen trener Goran Obradović

Zbog povrede nismo mogli da je ispratimo na Evropsko prvenstvo, ali kako je rekao njen trener za "Sportski žurnal" Ivana se oporavila.

Ivana u Dubaiju započinje pripreme koje će da traju narednih pet nedelja. Obradović je zadovoljan jer se situacija sa povredom brzo završila.

- Doktor Jovan Đurović, lekar u reprezentaciji i šef medicinskog tima, koji brine o zdravlju moje pulenke, najavio je pre nešto više od dve nedelje da će Ivana veoma brzo početi s treningom. Kao i uvek, dijagnoza ovog vrhunskog stručnjaka pokazala se tačnom - naveo je Goran Obradović.

Foto: Starsportphoto

Ivcana Španović će biti spremna za Olimpijske igre

Ivanin trener detaljnije je objasnio povredu prvakinje sveta.

- Bila je u pitanju zadnja loža leve, odrazne noge. Ispostavilo se da je reč o spazmu, a ne o rupturi. Da se dogodilo nešto ranije verovatno bi uspela da se oporavi, ali je tajming bio loš, problem je nastao na poslednjem važnom treningu, zato smo morali da odustanemo od odlaska na šampiona -  objasnio je Obradović koji je dodao da Ivana trenira već deset dana.

Sledeće takmičenje za koje će Španovićeva biti spremna održava se u Kalamati 22. maja. Ivanin trener podsetio je i da postoji plan da naša atletičarka učestvuje u Dijamantskoj ligi.

- Planiramo da učestvujemo i čekamo da vidimo da neće biti pomeranja kao prošle godine. Proći ćemo kroz sve mitinge ove velike serije na kojima bude skoka udalj za žene. Očekujemo već u maju lepe rezultate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija