• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.04.2021

13:22

BOTAS NAJBRŽI! Hamilton drugi!

Ostali sportovi

BOTAS NAJBRŽI! Hamilton drugi!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Valteri Botas ostvario je najbrže vreme na prvom slobodnom treningu pred trku za Veliku nagradu Emilije Romanje u šampionatu Formule 1

Botas je najbrži krug na stazi "Imola" ostvario na mekim gumama, sa vremenom od 1:16,564 minuta.

Drugo mesto zauzeo je sedmostruki svetski šampion i Botasov klupski kolega, Britanac Luis Hamilton sa zaostatkom od 0,041 sekunde, dok je treće mesto pripalo vozaču Red Bula Maksu Verstapenu sa zaostatkom od 0,058 sekundi.

Do desetog mesta plasirani su vozači Ferarija Šarl Lekler, Alfa Taurija Pjer Gasli, Ferarija Karlos Sainc, Aplina Fernando Alonso, Aston Martina Lens Strol, Vilijamsa Nikolas Latifi i Meklarena Danijel Rikardo.

Trening je prvi put prekinut na 22 minuta pre kraja, nakon što je vozaču Red Bula Serhiju Peresu na stazi pukao pneumatik, da bi zatim na krhotine naleteo vozač Alpina Esteban Okon, kojem je tom prilikom nastradalo prednje vešanje na bolidu.

Na samom kraju trening je prekinut drugi put zbog izletanja sa staze vozača Hasa Nikite Mazepina.

Drugi slobodni trening je na programu od 14.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59