• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

12:51

KOVAČ OKUPIO EVROPSKE PRVAKE! "Orlovi" se spremaju za turnir u Sloveniji!

Ostali sportovi

KOVAČ OKUPIO EVROPSKE PRVAKE! "Orlovi" se spremaju za turnir u Sloveniji!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač pozvao je danas 28 igrača na pripreme u Vrnjačkoj Banji

U Vrnjačkoj Banji trenira 15 igrača, dok će se preostalih 13 reprezentativaca priključiti pripremama u zavisnosti od dogovora sa selektorom, a nacionalni tim će biti kompletan 3. maja, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Aktuelni prvaci Evrope će u Vrnjačkoj Banji trenirati do 20. maja, kada je predvidjen polazak u Sloveniju, na turnir na kome će igrati Srbija, Slovenija i Bugarska.   

Foto: Starsportphoto©

Odbojkaška reprezentacija Srbije igraće ove godine u Ligi nacija u Riminiju od 14. maja do 27. juna, kao i na Evropskom prvenstvu koje je na programu od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Estoniji i Finskoj.

Na spisku su:
Tehničari: Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić;

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučićević i Aleksa Matić;

Libera: Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur i Stefan Negić;

Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Aleksandar Stefanović i Uroš Nikolić;

Primači: Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić, Davide Kovač i Danilo Pavlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija