• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

09:43

NAKON VELIKOG SKANDALA OGLASIO SE VATERPOLISTA! Studiram u Beogradu i nisam NACIONALISTA! Trpim MEDIJSKI LINČ!

Ostali sportovi

NAKON VELIKOG SKANDALA OGLASIO SE VATERPOLISTA! Studiram u Beogradu i nisam NACIONALISTA! Trpim MEDIJSKI LINČ!

Podeli vest

Danilo Adžić, bivši vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana, bio je glavni akter velikog skandala koji se u noći između nedelje i ponedeljka dogodio u Kotoru

Danilo Adžić, odbornik DPS Kotor i vaterpolista Primorca, koji je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu i Partizan, demantovao je navode crnogorskih medija da je učestvovao u beščasnim radnjama ispred crkve Svetog Nikole u Kotoru.

- Još jednom želim da ponovim da naslovi i tekstovi u kojima se spominjem ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju bezočnu manipulaciju javnim mnjenjem.Odrastao sam u Kotoru i podizan uz sve uzanse i kulturu po kojoj je ovaj grad prepoznat. Kršten sam u crkvi Svetog Nikole, rodbinski sam vezan za porodicu oca Nemanje Krivokapića i nikad, ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim scenario u kom sam optužen za gnusni čin koji mi se stavlja na teret - navodi se u reakciji vaterpoliste.

Foto: Starsportphoto

 

On je kazao da proživljava velike neprijatnosti zbog cele situacije.

Jasno mi je da je sve splet okolnosti, a medijski linč koji trpim ovih dana, u potpunosti obesmišljava svaki demanti. Neopravdano proživljavam velike neprijatnosti, a optužbe koje mi se stavljaju na teret pogađaju me kao čoveka, kao sportistu i kao Kotoranina - kazao je Adžić.

Vaterpolista Primorca je kazao i da kao sportista ne sme biti nacionalista, kako je studirao u Beogradu, i kako je igrao za Crvenu zvezdu i Partizan.

- Ja sam sportista, a sportista ne sme biti nacionalista. Student sam Pravnog fakulteta u Beogradu. Igrao sam za VK Crvena zvezda i VK Partizan. Sve moje kolege, sa studija ili iz sportskih klubova, uveren sam da će potvrditi da me ne mogu zamisliti u ulozi u koju me mediji nasilno guraju proteklih dana. Jedino što me ohrabruje u svemu ovome je činjenica da niko ko me je ikada upoznao, ne može da zamisli da su ovi navodi istina. Moj doživljaj grada iz koga sam ponikao i u kom želim da ostanem, kosi se sa svakom vrstom diskriminacije ili uvrede na bilo kojoj osnovi. Moj odgoj, odrastanje, percepcija suživota na našim prostorima, ne daju prostora za uvrede i napade, a posebno ne bih komentarisao neprimerene radnje kojim se omalovažava jedan vredan sakralni objekat mog Kotora - kazao je Adžić.

On je rekao i da se nakon medijskih navoda sastao sa parohom kotorskim, i da su razjasnili splet nesrećnh okolnosti,

Nakon medijskih navoda sastao sam se sa ocem Nemanjom, prema kojem imam iskreno poštovanje, i u prijateljskom razgovoru smo razjasnili splet nesrećnih okolnosti koje su dovele do ove konstruisane priče. Još jednom želim da ponovim da naslovi i tekstovi u kojima se spominjem ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju bezočnu manipulaciju javnim mnjenjem. Nedela koja mi se spočitavaju ne bih nikada sebi dopustio, iz poštovanja prema sopstvenom dignitetu, svojoj porodici, sportu kojim se bavim, crkvi u kojoj sam kršten, prema mom Kotoru i lokalnom parlamentu čiji sam član - zaključio je Adžić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
proterati crnogorce

pre 2 godine

Kakve veze imaju mediji sa dogadjajem jer ga je prijavila popadija svedok i ocevidac ?

kimi

pre 2 godine

A pošto studiraš i zarađuješ u BGD ,eto prilike da opet pišaš po crkve! Ovde u BGD ih ima prs i pleva i u ni jednu se nisi krstio!Možeš i na Fakultet da pišaš čak i da sereš jer i ovako ti studiraš o našem trošku. Što više pišaš i sereš po našu Srbiju,dužni smo i poso da ti obezbedimo ako nema neki drugih poslova, može i rukovodeće mesto! JADRANKI Barjaktarević smo zabranili ULAZ u SRBIJU ZBOG PESME! A VAMA da je pameti a nije, NIKAD VIŠE NEBI STE PREŠLI NAŠU GRANICU!!!!!!

iskren

pre 2 godine

Idi u Crnu Goru pa studiraj i pišaj po ulici.Govna ostaju govna,nadmeni puni seba a glupi i ljigavi.

Vuki

pre 2 godine

Moraće navijačima Crvene Zvezde i Partizana mnogo toga da objasni kad se pojavi u Beogradu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija