• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2021

21:20

POLOVIČAN USPEH SRBA! Datunašvili u Tokiju, Viktor Nemeš bez plasmana na OI!

Ostali sportovi

POLOVIČAN USPEH SRBA! Datunašvili u Tokiju, Viktor Nemeš bez plasmana na OI!

Podeli vest

Srpski reprezentativac u rvanju Zurab Datunašvili na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Sofiji plasirao se u finale, čime je automatski obezbedio plasman na Olimpijske igre u Tokiju u kategoriji do 87 kg

Zurab Datunašvili je do velikog uspeha stigao pobedama nad Irancem Alizadehom, Fincem Roponenom, kao i olimpijskim prvakom sa Igara u Rio de Žaneiru Rusom Davitom Čakvetadzeom.

Malo je nedostajalo da vizu za Tokio obezbedi I Viktor Nemeš, koji je u polufinalu u kategoriji do 77 kg poražen od Azerbejžanca Rafiga Husejnova rezultatom 4:1.

Foto: Beta

Viktor Nemeš



Srbija će tako na Igrama u Tokiju imati četvoricu predstavnika u rvanju. Trojicu u grčko rimskom stilu, Matu Nemeš u kategoriji do 67 kg, Zuraba Datunašvilija u kategoriji do 87 kg I Mihaila Kajalu u kategoriji do 97 kg.

U rvanju slobodnim stilom kvotu je osvojio Stevan Andrija Mićić u kategoriji do 57 kg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija