• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

14:07

SPEKTAKL! Održano boks i kik boks veče na moru!

Ostali sportovi

SPEKTAKL! Održano boks i kik boks veče na moru!

Podeli vest

Tradicionalni kik boks i boks turnir Budva Splendid Grand Prix, 15. po redu, opravdao je očekivanja

Opšti je zaključak da je ovo organizaciono možda i najbolje izdanje, najviše zbog toga što je scenska postavka dvorane bila na svetskom nivou, ali i po samim borbama koje su viđene za vikend u hotelu Splendid u Budvi.

Publike nije bilo, ali gledaoci Arena Fight kanala su mogli da uživaju pored malih ekrana. Na programu je bilo devet veoma kvalitetnih borbi u kik boksu, od kojih su pojedine bile toliko spektakularne da se već razmišlja i o revanšu.

Foto: Reuters

 

Tu se pre svega misli na duele Biber (BIH) - Dacić (MNE), Miljković (SRB) - Kajević (MNE) i Ojdanić (CRO) - Vujović (MNE).

Na kraju programa je održan meč u profi boksu, u kojem je Dilan Prašović dominirao u svim rundama meča, da bi u četvrtoj snažnim udarcem primorao svog protivnika Tomislava Rudana iz Hrvatske da preda meč. Očekuje se da već u nekoliko narednih dana Prašovićev promoter potpiše ugovor za meč u kojem će Dilan napasti svetsku titulu u WBO federaciji.

Pokrovitelj spektakla bila je opština Budva, partner Arena Channel Group, a domaćin Montenegro Stars Hotel Group. Organizator ovog projekta bio je NVO SEP (promocija sportskih događaja) uz pomoć Produkcijske kuće PG SOUND. Sledeće izdanje turnira Arena Friday Fight Nightes biće održano u Beogradu 11.juna.

REZULTATI, KIK BOKS:

1. Low kick, +94 kg, 3x2 minuta
Aleksandar Dondur (SRB) - Miloš Mugoša (MNE) 0:3
2. Low kick, -71kg, 3x2 minuta
Amar Fetaković (MNE) - Luka Perišić (MNE) 3:0
3. Low kick, -60 kg, junior, 3x2 minuta
Damir Sejdija (SRB) - Nikola Prlja (MNE) 3:0
4. Low kick, -71 kg, 3x2 minuta
Ante Buzov (CRO) - Nemanja Čađenović (MNE) 0:3
5. Low kick, -84 kg, 3x3 minuta

Dmitar Gjorgijev (MKD) - Mihailo Ćulafić (MNE) 3:0
6. Low kick, +94 kg, 3x3 minuta
Dragoljub Bovan (SRB) - Alija Selmanović (MNE) 2:1
7. Low kick, -79 kg, 3x3 minuta
Haris Biber (BiH) - Remzija Dacić (MNE) 3:0
8. Low kick, -86 kg, 3x3 minuta
Nikola Miljković (SRB) - Dejvid Kajević (MNE) 0:3
9. K1, +94 kg, 3x3 minuta
Gabriel Ojdanić (CRO) - Miroslav Vujović (MNE) 1:2

PROFI BOKS
10. Pro boxing, +91 kg, 6x3 minuta
Tomislav Rudan (CRO) - Dilan Prašović (MNE) TKO, 4 runda


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija