• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

30.05.2021

18:36

/UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ OBJAVLJEN TRENUTAK UDARA I POGIBJE ŠEKULARCA! Jeza i reči iz publike najavili užas u sekundama kasnije!

Ostali sportovi

/UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ OBJAVLJEN TRENUTAK UDARA I POGIBJE ŠEKULARCA! Jeza i reči iz publike najavili užas u sekundama kasnije!

Podeli vest

Velika tragedija se desila na trci šampionata Srbije u Kraljevu u automobilizmu na kružnim stazama

Vozač Vladimir Šekularac iz Aleksandrovca, star 38 godina, poginuo je pošto je sleteo sa trkačke staze.

Takmičenje u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije na poznatom autodromu Beranovac kod Kraljeva obeležio je stravičan događaj, a pojavio se i snimak koji je prikazao šta se desilo:

 

 

Da se neće dobro završiti svedočile su i reči jednog od gledalaca koji je uzvikivao "Ode spolja, ode spolja Šeki" u momentima kada je Šekularac sa svojim automobilom nailazao, a par trenutaka kasnije je kraj nekoliko automobila probio bankinu i sleteo niz padinu.

TRAGIČNA NESREĆA U KRALJEVU! Vozač Vladimir Šekularac POGINUO nakon STRAVIČNOG sudara!

Usledila je jeziva scena i opšti muk okupljenih, trka je odmah bila prekinuta, a teško povređeni 38-godišnji automobilista je bio prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu nakon što su ga pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli iz smrskanog automobila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija