• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2021

07:35

NAJGORI BOKS IKADA, NAVIJAČI OGORČENI! Mejveder i jutjuber uzeli milione, a grlili se po ringu! Publika iz zviždala! /VIDEO/FOTO/

USA Today

Ostali sportovi

NAJGORI BOKS IKADA, NAVIJAČI OGORČENI! Mejveder i jutjuber uzeli milione, a grlili se po ringu! Publika iz zviždala! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Flojd Mejveder i Logan Pol održali su egzibicioni bokserski meč, ali razočarali fanove

Mejveder je bio bolji, ali na kraju nije bilo proglašenja pobednika. Nisu navijači videli nokaut,  Logan Pol je izdržao na nogama osam rundi.

Foto: USA Today

 

Ljubitelji boksa nisu bili zadovoljni nakon meča, zameraju im da je bilo više grljenja nego udaraca. Ima i onih koji kažu da je to bila najgora borba ikada, te da su obrukali boks.

Ali, Mejveder i Pol sigurno nemaju razloga za brigu i pored zvižduka. Zaradili su više od 100.000.000 dolara.

Pol je posebno bio ponosan jer je ostvario svoj san, da se suoči sa bokserskom legendom. Ima 26 godina, 18 manje od Mejvedera, koji je na kraju priznao da godine čine svoje.

Foto: USA Today

 

- Nemam više 21 godinu. Ali dobro je motati se ovde sa ovim mladim momcima. Bolji je nego što sam mislio da jeste. Iznenadio me je, ali sam se zabavio večeras -  rekao je Mejveder posle meča.

Mejveder je zaradio najmanje 35 miliona dolara, ali ako je prodaja pay-per-viewa dobro prošla, dobiće bar 90 miliona dolara.

S druge strane Pol je dobio 250 hiljada dolara i 10% od zarade od PPV, što se procenjuje na oko 20.000.000.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija