• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2021

21:22

SRBIJA IMA BUDUĆNOST! Selektor RUKOMETAŠICA prezadovoljan nakon okupljanja!

Ostali sportovi

SRBIJA IMA BUDUĆNOST! Selektor RUKOMETAŠICA prezadovoljan nakon okupljanja!

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je danas da je zadovoljan junskim okupljanjem i da njegova ekipa ima "budućnost"

- Kod A reprezentacije stvari su poznate, pa smo iskoristili vreme za testiranje. U nastavku nedelje smo imali prilike da radimo sa rukometašicama sa šireg spiska i moram da kažem da ima sigurno četiri, pet igračica na koje možemo ozbiljno da računamo u bliskoj budućnosti - rekao je Bregar za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srpske rukometašice su bile u Staroj Pazovi, u dve grupe, od 8. do 11. juna. Prva dva dana su iskorišćena za testiranja A selekcije, dok su ostala tri bila prilika da se urade testovi i upoznaju rukometašice sa šireg spiska seniorske reprezentacije.

U istom periodu, pripreme su održavale juniorska i kadetska selekcija u Kragujevcu.

Foto: Starsportphoto

- Posetili smo juniorke i kadetkinje, prisustvovao sam samo na po jednom treningu, ali ipak mislim da sa dobrim i ozbiljnim radom srpski rukomet ima budućnost. Kadetkinje su ostavile baš pozitivan utisak. Takođe, bitno je što sam i sa selektorom juniorki Draganom Markovim, kadetkinja Zoranom Barbulovićem, kao i Željkom Radojevićem, rukovodiocem sportskog sektora RSS imao priliku da razgovaram o planovima za budućnost. Moramo da utvrdimo zajednički rad, da idemo u zajedničkom smeru i da tako dolazimo do dobrog i pozitivnog rezultata - kazao je Bregar.

Sledeće okupljanje biće u septembru.

- Sledeći zadatak je analiza rezultata testiranja koji su se obavljali prethodnih dana. Stručni štab će obaviti razgovore sa svim igračicama individualno, dati neke smernice i program za naredni period do septembra - naveo je selektor srpskih rukometašica.

Bregar je istakao da će septembarsko okupljanje biti bitno jer će služiti kao priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će početi narednog meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija