• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2021

10:51

ŽENO, ŠTA URADI? Navijačica napravila haos na Tur de Fransu! /VIDEO/

printscreen

Ostali sportovi

ŽENO, ŠTA URADI? Navijačica napravila haos na Tur de Fransu! /VIDEO/

Podeli vest

Na prvoj etapi Tur De Fransa viđen je neverovatan incident

Opšti haos izazvala jedna navijačica, koja je nasred staze raširila transparent, a biciklista Toni Martin nije mogao da ga izbegne.

S obzirom na to da se vozilo u velikoj grupi, svi koji su probali da zaobiđu Martina jednostavno nisu imali šanse. Usledila je totalna katastrofa kada su brojni takmičari završili na betonu, ili su zaustavljeni jer nisu mogli da prođu.

Na betonu se našao i Slovenac Primož Roglič, ali i Marsel Hirši, Vut van Aert, Kejleb Juant, Džek Hejg, Migel Anhel Lopes i drugi. Većina biciklista, koji su pali, srećom, uspeli su da završe trku.

 

 

Pobednik prve etape, koja se vozila od Besta do Landernua, bio je Žilijan Alafilip. Drugo mesto zauzeo je Australijanac Majkl Metjus sa osam sekundi zaostatka, dok je treći završio Slovenac Primož Roglič.

Pobednik prošlogodišnjeg Tur de Fransa, Slovenac Tadej Pogačar zauzeo je šesto mesto. Naredna etapa vozi se sutra od Peros-Gireka do Mur de Bretanje, u dužini od 183,5 kilometara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija