• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2021

19:01

NEVIĐENA NEPRAVDA! Hamilton IZBACIO Verstapena pa SLAVIO u Silverstonu!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

NEVIĐENA NEPRAVDA! Hamilton IZBACIO Verstapena pa SLAVIO u Silverstonu!

Podeli vest

Luis Hamilton pobednik je današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, nakon što je lider Maks Verstapen ispao iz trke posle prvog kruga, nakon sudara sa Hamiltonom

Lider šampionata je krenuo sa pol pozicije, ali je došlo do sudara vozača Red Bula i Mercedesa, zbog čcega je Holanđanin udario u zaštitnu ogradu i završio trku, preneo je "Independent". Verstapen, koji je osvojio prethodne tri trke, izašao je iz slupanog bolida i pregledao ga je medicinski tim, nakon što je transportovan u lokalnu bolnicu.

Foto: Tanjug/AP

Nakon sudara, Hamilton je dobio kaznu od deset sekundi, pa je Ferarijev Lekler prešao Britanca i vodio sve do 50. kruga, kada ga je pretekao Hamilton. Britanac je sada osam bodova iza Verstapena nakon deset trka u sezoni, dok je na drugom mestu završio Šarl Lekler, a Hamiltonov timski kolega Valteri Botas je bio treći.

Ovo je bila 99. pobeda sedmostrukog šampiona Hamiltona. Sledeća trka u sezoni održaće se u Budimpešti 1. avgusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija