• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

16:36

ODBOJKAŠICAMA DOMAĆIN VEĆ U MISLIMA! Japanke ništa ne poklanjaju, BIĆE TEŠKO! Vanja Grbić kaže da je došao u šoping!

reuters

Ostali sportovi

ODBOJKAŠICAMA DOMAĆIN VEĆ U MISLIMA! Japanke ništa ne poklanjaju, BIĆE TEŠKO! Vanja Grbić kaže da je došao u šoping!

Podeli vest

Najbolje odbojkašice Srbije su u prvom meču na Olimpijskim igrama u Tokiju pregazile Dominikansku Republiku sa 3:0 - 25:18, 25:12, 25:20

U Riju su naše devojke bile srebrne, a kako su počele takmičenje u Tokiju, poslale su poruku rivalkama da sada žele još sjajnije odličje! Dominikanska Republika je to prva osetila na svojoj koži!

- Hvala Bogu za sada ide dobro! Bilo je lakše nego što smo očekivali!  Često sa Dominikanom igramo uvodne mečeve! Znamo šta da očekujemo protiv Japana! Protiv njih svaki poen mora da se zaradi, one ne poklanjaju ništa! 3:2 je najčešći rezultat kada mi igramo, nekada za njih, a nekada za nas! Ovo nam je bio prvi ulazak u salu u kojoj igramo! To ume da bude problem za dizače i servere! Želeo sam što više devojaka da pustim na teren jer se moramo navikavati na njega, idu sve teži mečevi- rekao je selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić!

Foto: reuters

 

Fenomenalna Tijana Bošković nije krila zadovoljstvo, ali je pozvala na oprez!

- Zadovoljne smo ! Bile smo dominantne i nismo im dozvolile da nas ugroze! Biće teško protiv Japana! Sa njima je uvek teško! Igraju brzo i hrabro, posebno u odbrani! Ipak, nadamo se pobedi, imali smo dovoljno vremena da se naviknemo na uslove- rekla je Bošković.

Bojana Milenković je bila presrećna zbog svega.

- Ovde je neposivo! Pratili smo i navijali za Mikeca i Tijanu! Ovaj osećaj je neverovatan!

Foto: reuters

 


Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić našalio se sa novinarima kada su ga upitali šta radi u Tokiju.

- Došao sam turistički, u šoping, jer ima dosta prodavnica za ribolov! Šalim se, zadužen sam za turnir za odbojku i pomažem da sve prođe kako treba! Da bi se osvojilo olimpijsko zlato presudna je želja! Ona prevazilazi sve nedostatke! Ne sumnjam u devojke da će biti visoko plasirane! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija