• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

20:43

MIKEC OTKRIO KAKAV PLAN KUJE SA ĐOKOVIĆEM! Misija je jasna! Bronza - srebro - ZLATO! /FOTO/

printscreen

Ostali sportovi

MIKEC OTKRIO KAKAV PLAN KUJE SA ĐOKOVIĆEM! Misija je jasna! Bronza - srebro - ZLATO! /FOTO/

Podeli vest

Damir Mikec osvojio je srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju u u disciplini 10 metara vazdušni pištolj i tako doneo Srbiji prvu radost

Sjajni srpski strelac Damir Mikec je otkrio je kako je sa Đokovićem napravio plan "o tri zajedničke medalje".

- U Pekingu smo se upoznali, slikali sa njegovom bronzom. Sada sam ja doneo srebro u olimpijsko selo, pa smo opet to učinili. Rekao sam mu 'Red je na zlato', samo najsjajnija medalja ostaje - rekao je Mikec u razgovoru za B92.net

Foto: printscreen

 

- Nadam se da ćemo je već u Tokiju ispuniti. Pa da napravimo još jednu sliku sa zlatom- uz osmeh je rekao Mikec i u šali "nabacio" dodatni pritisak Đokoviću na putu ka jedinoj stvari koja mu nedostaje u karijeri.

Takođe, posle srebra Mikec ima isto šansu baš u Japanu jer učestvuje u miksu sa Zoranom Arunović. Mikec je imao zanimljiv susret sa Đokovićem pre i posle osvajanja srebra.

- Ustajem svako jutro u pola šest, na šta se Novak smejao gde ćemo tako daleko. A nama je streljana daleko sat i po vremena od nas. Olimpijsko selo je u centru, predivna lokacija, ali mi moramo daleko da idemo van grada. Novaku je bilo šokantno što smo toliko dalkeko. Kada smo se videli rekao mi je 'Baš sam razmišljao o tebi i kako si ustao tako rano- uz osmeh je završio Mikec.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija