• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2021

19:51

ŠOK ZA HRVATE, A OPOMENA ZA SRBIJU! Australija POTOPILA "barakude"!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

ŠOK ZA HRVATE, A OPOMENA ZA SRBIJU! Australija POTOPILA "barakude"!

Podeli vest

Vaterpolisti Australije savladali su Hrvatsku u drugom kolu Olimpijskih igara

Uspela je Srbija bez problema da savlada Kazahstan i sačuva energiju za naredni duel protiv Argentine, koji će po svemu sudeći biti teži nego što se očekivalo.

Australijanci su srušili Hrvate u drugom kolu i napravili veliko iznenađenje - 11:8, te nagovestili da četi Dejana Savića neće biti lako protiv ekipe Elvisa Fatovića. 

Foto: Tanjug/AP

Hrvati su imali prednost, ali su sredinom meča upali u krizu i nisu postigli pogotak punih 12 minuta! 

Ričard Kembel sa tri gola i Blejk Edvards sa dva vodili su Australiju do ogromne pobede i tako zakomplikovali situaciju u grupi! 

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bara

pre 2 godine

Sada ce naai smudjevi da odrade Australijance i Hrvate.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija