• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

27.07.2021

20:15

NOVAK ULAZI U ISTORIJU OLIMPIJSKIH IGARA! Nadal i Federer "ODMARAJU", a ĐOKOVIĆ potvrđuje TITULU najvećeg IKADA!

tanjug/ap photo

Ostali sportovi

NOVAK ULAZI U ISTORIJU OLIMPIJSKIH IGARA! Nadal i Federer "ODMARAJU", a ĐOKOVIĆ potvrđuje TITULU najvećeg IKADA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković mogao bi da sruši novi rekord na Olimpijskim igrama

Polako, ali sigurno, Đoković ruši svaki mogući rekord u svetu tenisa! Napada "ZLATNI SLEM" prvi u istoriji tenisa, želi trofej i na Olimpijskim igrama, a na putu ka zlatu u Tokiju mogao bi da sruši još jedan rekord i dodatno potvrdi "GOAT" titulu!

Srpski šampion bi do kraja Olimpijskih igara mogao da postane teniser sa najvećim brojem pobeda na najvećoj sportskoj smotri pošto je pobedama nad Ugo Delijenom i Janom Lenardom Štrufom stigao do 11, a prvi na listi je Federer sa 13!

Novak se sa uvodna dva trijumfa već izjednačio sa Rafaelom Nadalom, dok su ispred samo Endi Marej i Rodžer Federer sa 12, odnosno 13 trijumfa na Igrama, a ukoliko najbolji teniser sveta želi zlato mora još četiri puta da trijumfuje na igrama. 

Foto: tanjug/ap photo

Dakle, Đokoviću pobeda protiv Davidoviča Fokine garantuje Marejev rekord, četvrtfinale Rodžerov, a sve preko toga bi bilo samo "podebljavanje".

Već sada je Đoković igrač sa najviše pobeda na Olimpijskim igrama koji nije osvojio ni srebro ni zlato. Vreme je da se to promeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija