• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

11:23

NEĆEMO GLEDATI OKRŠAJ LEPOTICA U TOKIJU! Atraktivna Ruskinja neće po dobrom pamtiti OI!

reuters

Ostali sportovi

NEĆEMO GLEDATI OKRŠAJ LEPOTICA U TOKIJU! Atraktivna Ruskinja neće po dobrom pamtiti OI!

Podeli vest

U finalu skoka udalj na Olimpijskim igrama nećemo gledati duel lepe Srpkinje i Ruskinje Ivana Španović se plasirala u finale skoka udalj na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali među njenim suparnicama u finalu neće biti najlepše sportistkinje sveta, Darije Klišine.

Ivana Španović se plasirala u finale, ali među njenim suparnicama u finalu neće biti Ruskinja Darija Klišina.

Klišina je doživela peh tokom kvalifikacija. Zbog prestupa u prvoj seriji od 7,4 centimetara, Klišinaje  morala na popravni.

Želeći da iz drugog od tri pokušaja preskoči normu za finale, koja je iznosila 6,75 metara, Ruskinja je ne samo napravila novi prestup, od čak 15,7 centimetara, već se i povredila. U trećoj seriji nije ni izašla na zaletište, pa će finale proteći bez nje.

Foto: reuters

 

Ivana Španović je bila najbolja u kvalifikacijama sa skokom od sedam metara.

Finale je na programu u utorak od 3.50 po našem vremenu.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija