• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

08:23

OSTVARIO SAM PRVI CILJ! SRBIN srećan posle plasmana u POLUFINALE! SAČUVAO SAM SNAGU ZA DALJE!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

OSTVARIO SAM PRVI CILJ! SRBIN srećan posle plasmana u POLUFINALE! SAČUVAO SAM SNAGU ZA DALJE!

Podeli vest

Srpski kajakaš Bojan Zdelar rekao je da je zadovoljan prvom trkom na Olimpijskim igrama u Tokiju i plasmanom u polufinale

Zdelar je osvojio drugo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi i direktno se plasirao u polufinale jednoseda na 1.000 metara.

- Zadovoljan sam prvom trkom na Olimpijskim igrama. Glavni cilj je bio da budem među prva dva takmičara u kvalifikacionoj trci, što sam i uspeo da uradim i time sam preskočio četvrtfinale. Na polovini trke sam osetio da Norvežanin posustaje te sam i ja smanjio ritam, kako bih sačuvao snagu za naredne trke-  rekao je Zdelar, a preneo je Kajakaški savez.

Polufinale K1-1000 metara na programu je u utorak od 3.00.

Kajakašica Milica Novaković mesto u polufinalu jednoseda na 200 metara izborila je kroz četvrtfinale, u kome je zauzela drugo mesto.

Ona je morala da učestvuje u četvrtfinalu, pošto je u kvalifikacijama posle foto finiša zauzela treće mesto sa39 hiljaditih delova sekunde zaostatka za drugoplasiranom Ruskinjom Svetlanom Černigovskajom.

Polufinale K1-200 metara u ženskoj konkurenciji na programu je u utorak od 2.37.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija