• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

09:16

OVA AGRESIVNOST I ODBRANA NAM TREBAJU PROTIV ITALIJANA!  Delfini poručili! Idemo na SVE ili NIŠTA!

Tanjug

Ostali sportovi

OVA AGRESIVNOST I ODBRANA NAM TREBAJU PROTIV ITALIJANA! Delfini poručili! Idemo na SVE ili NIŠTA!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije sastali su se sa Crnom Gorom na kraju grupne faze Olimpijskog turnira u Tokiju i "samleli" ih sa 13:6 (6:1, 2:1, 3:2, 2:2),

Pred vaterpolistima Srbije sada stoji Italija, aktuelni svetski šampion iz 2019. godine. Naredni rival je bio drugi u grupi A, a Delfini su završili prvu fazu na trećem mestu grupe B. Tu poziciju im je doneo trijumf u petom kolu protiv Crne Gore -13:6, koji je naše komšije odveo na Grčku u četvrtfinalu.

Foto: Tanjug

 

- Svaka utakmica u grupi je bila bitna i razotkrila je neke stvari! Ovaj meč definitivno pokazuje da smo na pravom putu i kad je odbrana u pitanju, ali i pristup. Nismo hteli ništa da prepustimo slučaju, videli ste od samog starta kako smo krenuli. Rezultat je zaista u drugom planu i videlo se da ekipa Crne Gore ne znam iz kojih pobuda i razloga možda i nije htela da se bori do kraja kao što inače znaju i rade protiv nas, ali to je njihova stvar. Videla se pre svega energija i ova agresivnost u odbrani što je na kraju i dovelo do rezultata. Crnogorci su sa igračem više imali 8-0, možda su na kraju dali jedan gol, a možda nisu nijedan, nebitno, ali taj pristup, tu agresivnost i odbranu želimo da zadržimo i u četvrtfinalu -  rekao je posle pobede nad Crnogorcima kapiten Filip Filipović!

Duel sa Italijom je na programu za dva dana.

- U četvrtfinalu možemo da očekujemo utakmicu na sve ili ništa. Za tu četvrtfinalnu utakmicu smo se spremali celog leta. Na nama je da se rasteretimo maksimalno koliko god da je moguće psihološki i fizički. Ovim današnjim susretom smo se dobro uveli u ono što nas očekuje za dva dana. Nama nije bitno ko je sa druge strane, mi hoćemo borbu za medalju!

Foto: Tanjug

 

Stefan Mitrović je takođe proanalizirao trijumf protiv Crne Gore.

- Znali smo da smo prošli u četvrtfinale bez obzira da li dobijemo ili izgubimo ovo, ali je važno da održimo isti ritam tokom cele utakmice, što nam do sada nije uspevalo, osim malo sa Australijom. Posle ove utakmice definitivno nemamo pravo na bilo kakav kiks. Sada čekamo nokaut fazu, to je ono zbog čega smo i došli ovde! Odbrana je bila ključ svake utakmice koju smo izgubili. Primili smo u jednoj 13, a u drugoj 14 golova. Zaista je teško onda pobediti. Ako budemo držali našu odbranu na ovakvom ili približno dobrom nivou, onda imamo čemu da se nadamo u četvrtfinalu. Ako budemo opet primali dvocifren broj golova, biće nam teško. Italija je definitivno nezgodan protivnik, naš stari rival. Jedna od onih ekipa koje su došle sa najvećim ambicijama i motivacijom. Biće sigurno teško. Imamo dva dana da se spremimo i damo sve od sebe - zaključio je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija