• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

12:02

OVA ZANOSNA RUSKINJA JE SEBIĆU PROMENILA ŽIVOT! Lepotica mu je SUPRUGA I TRENER! /FOTO/

printscreen

Ostali sportovi

OVA ZANOSNA RUSKINJA JE SEBIĆU PROMENILA ŽIVOT! Lepotica mu je SUPRUGA I TRENER! /FOTO/

Podeli vest

Na Olimpijskim igrama u Tokiju je Milenko Sebić osvojio bronzanu medalju u disciplini malokalibarskom puškom na 50 metara

Srbin Milenko Sebić je danas obradovao naciju osvojivši bronzanu medalju za našu zemlju!

Sebić je u finalu ostvario rezultat od 448,2 kruga, dok je zlatnu medalju osvojio Kinez Čanhun Žen, uz novi svetski i olimpijski rekord (466 kruga). Srebro je pripalo ruskom takmičaru Sergeju Kamenskom (464,2 kruga).

Srpski reprezentativac ima 36 godina, rođen je u Trsteniku a ovo su mu druge Olimpijske igre u karijeri. I u Riju je najbolji bio u trostavu, kada je stigao do 11. mesta..

 

 

Prvi veliki uspeh u karijeri bila je bronza na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Granadi, kada je sa muškom streljačkom reprezentacijom Srbije bio treći u gađanju malokalibarskom puškom u ležećem stavu, a osvajao je i tri srebra sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu, kao i srebro na Svetskom prvenstvu u trostavu 2016. godine.

Zanimljivo da je oženjen ruskom strelkinjom Alinom Sebić sa kojom ima kćerku! Osim što mu je životna saputnica, ona mu je i trener i nema sumnje da je jedna od najzaslužnijih za veliki uspeh svog supruga!

 

 

Svojevremeno je u jednom intervjuu ispričao je da mu je "sve krenulo" kada se oženio, pošto je tada odlučio da radi sa Alinom! 

 

 

- Za to je zaslužna Alina Sebić, moja supruga i trener. Venčali smo se 2014. godine i ja sam ubrzo promenio trenera i počeo da radim s njom i - rezultati su krenuli na bolje. Alina na treninzima primenjuje ruski sistem, po kojem je radila prvo u juniorskoj, a zatim i seniorskoj reprezentaciji Rusije- rekao je Sebić!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija