• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2021

13:06

AMERIKANCI SE OBRUKALI, LEGENDA OSULA PALJBU! Sramota, gori su od dece!

reuters

Ostali sportovi

AMERIKANCI SE OBRUKALI, LEGENDA OSULA PALJBU! Sramota, gori su od dece!

Podeli vest

Amerikanci od 2000. godine čekaju olimpijsku zlatnu medalju od štafete u trci 4x100 metara, a čekaće je bar do Pariza 2024. godine

Američka štafeta u sastavu Trejvon Bromel, Fred Kerli, Roni Bejker i Krejvon Gilespi ne samo da nije uspela da istrči do podijuma u Tokiju, nego se "sapleo" u kvalifikacijama i nije obezbedio finale.

Foto: reuters

 

Amerikanci su bili šesti u svojoj kvalifikacionoj grupi, pa iako je imao osmo vreme ukupno (po tri najbolje ekipe iz svake grupe su se plasirale direktno i dve po vremenu) finale će gledati na TV ekranima.

Ovakav epilog izazvao je gnev u SAD, a jedan od najlgasnijih i najdirektnijih bio je ni manje ni više nego legenedarni Karl Luis.

Foto: reuters

 

- Ekipa SAD je učinila sve pogrešno u muškoj štafeti. Sistem promena je pogrešan, sportisti trče pogrešnim nogama i bilo je jasno da nema liderstva. Bila je to potpuna sramota i potpuno neprihvatljivo da američki tim izgleda gore od klinaca sa AAU (takmičenje mlađih kategorija u SAD - osuo je na tviteru paljbu Luis, vlasnik devet olimpijskih zlata (i jedne bronze) i jedan od najčuvenijih skakača u dalj i sprintera u istoriji koji je bio dva puta član šampionskih štafeta - u Los Anđelesu 1984. i Barseloni 1992.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija