• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2021

11:51

BANJALUČANI SU CAREVI! Vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

BANJALUČANI SU CAREVI! Vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije će u nedelju od 9.30 igrati sa Grčkom za olimpijsko zlato u Tokiju, a bez obzira na isho do kraka života besplatno će moći da piju u jednoj kafani

Srbija je u finale prošla posle dramatičnog meča sa Špancima (10:9). Meč je obeležila je velika sudijska greška, koja je na kraju skupo koštala Špance. 

Proradio je srpski inat, a tačku je "bombetinom" stavio Filip Filipović.  Srpskim vaterpolistima čestitke pljušte sa svih strana, a jedna od najzanimljivih stiže iz jednog banjalučkog kafića "Čađave dvocijevke". 

- Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života -  stoji u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Foto: Tanjug/AP

 

Za ATV kažu, da su se na ovaj potez odlučili istog časa kada je "bomba" Filipa Filipovića završila u golu Španije. 

- Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do poslednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih - kazao je Duško Vučenović, vlasnik kafića.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija