• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2021

07:11

POKLONITE SE VELEMAJSTORU! Tijana Bošković plakala više nego protiv Amerike!

tanjug/ap photo

Ostali sportovi

POKLONITE SE VELEMAJSTORU! Tijana Bošković plakala više nego protiv Amerike!

Podeli vest

Srpske odbojkašice su sa 3:0 u setovima savladale Južnu Koreju i osvojile bronzanu medalju, a biljirala je opet Tijana Bošković

Srpska odbojkašica Tijana Bošković je meč završila sa 33 poena, a posle pobede nije mogla da sakrije emocije.

Više sam sad plakala nego posle poraza od Amerike. Hvala Bogu od sreće - rekla je Tijana Bošković srpskim novinarima u Tokiju.

Foto: tanjug/ap photo

 

Lako su naše odbojkašice pobedile Južnu Koreju i došle do bronze.

- Presrećna sam što smo posle teškog poraza u polufinalu smogli snage da izađemo u ovaj meč. Bile smo jako motivisane da donesemo još jednu medalju jer je velika čast igrati za reprezentaciju, pogotovo na Olimpijskim igrama i drago mi je što smo ovom medaljom oborili taj rekord iz Rija i došli do devet odličja. Velika stvar za sve nas, bez obzira što je bronzana medalja. Svakako da je prva utakmica bila lakša. Naravno da je ulog bio veći u utakmici za bronzanu medalju. Iako smo rezultati lako dobili stvarno nije bilo lako. Videli ste koliko su se branile, koliko smo mi morali da napadamo. Nije bilo lako, emocije su tu uključene.

Foto: tanjug/ap photo

 

Tijana Bošković se nada da će Maja Ognjenović igrati i na narednim Olimpijskim igrama.

- Daću sve od sebe da je ubedim. Potrudiću se, zajedno ćemo igrati još dve narodne sezone. Uticaću na nju koliko god mogu.

Foto: tanjug/ap photo

 

Na kraju utakmice viđena je emotivna scena sa selektorom Terzićem.

- Dobro, on nas grli samo kada osvojimo medalje. Čestitao nam je. Sigurna sam da je i on srećan, jer je ovo ogroman uspeh, jedan od najvećih za našu odbojku - zaključila je Tijana.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Cestitke zlatne odbojjkasice pokazale kako se bore za svoju zemlju bronza kao i zlato jer i poraz je sastavni deo sporta.Neka vide nasi fudbaleri i nayce kako se birbenoscu stize do rezultata nasi fydbaleri su vise manekeni na terenu i umisljene zvezde

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija