• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

08:55

HRVATI HOĆE DA CRKNU OD MUKE! Kako su Srbi najbolji na svetu, a mi peti?

reuters

Ostali sportovi

HRVATI HOĆE DA CRKNU OD MUKE! Kako su Srbi najbolji na svetu, a mi peti?

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije je na Olimpijskim igrama u Tokiju odbranila zlato osvojeno u Riju pre pet godina

Čak sedmorica igrača su se oprostila od reprezentacije na najbolji mogući način. Hrvati su bili peti u Tokiju, pa se sad čude kako su Srbi šampioni. 

U analizi "Večernjeg lista", navodi se da su vaterpolisti Srbije osvojili poslednje zlatno odličje na 32. Olimpijskim igrama, obazirući se i da su se Grci držali do rezultata 10:10.

Foto: reuters

 

- Ali potom su Srbi u silovitom finišu još jednom dokazali da su najbolji na svetu - počinje osvrt hrvatskog lista na vaterpolo turnir.

- Hrvatska je peta, što je uzrok još jedne frustracije za nas. Ne zato što zavidimo Srbima, nego zato što su to ekipe otprilike podjednakog kvaliteta. Bili smo i finalisti na prethodnim igrama. Uostalom, Hrvatska je u grupi pobedila Srbiju 14:12 - navodi se u tekstu.

Foto: Tanjug/AP

 

Autor teksta Anton Filić pita se da li bi trebalo promeniti selektora hrvatske reprezentacije.

- Mi smo svoj stav izneli: (Ivica) Tucak nas nije uverio da zaslužuje i treći olimpijski ciklus. Ionako je selektor s najdužim stažom na toj poziciji, godinu dana duže i od velikog Ratka Rudića. Priliku treba pružiti i drugima. Podsetite se da smo se mi jedva kvalifikovali za Tokio, provukli smo se kroz iglene uši. Iako volimo sebi da tepamo da smo vaterpolo velesila, u ovom trenutku ne držimo nijednu titulu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

ako hrvati ovako nastave da kukaju i ja cu se rasplakati,al od srece

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija