• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

13:21

LEPOTICA ŠOKIRALA JAVNOST! Prelepa MMA borkinja NIJE HTELA DA BUDE ŽIVA! /VIDEO/

printscreen

Ostali sportovi

LEPOTICA ŠOKIRALA JAVNOST! Prelepa MMA borkinja NIJE HTELA DA BUDE ŽIVA! /VIDEO/

Podeli vest

Pejdž van Zant, američka MMA borkinja i manekenka, otvorila je dušu o mentalnim problemima sa kojima se suočava

Pejdž van Zant je poznata kao jedna od najlepših sportiskinja u borilačkom sportu, a često radi i kao manekenka!

Sada je rešila da progovori o prelepoj ljubavnoj priči sa Ostinom Vanderfordom, takođe MMA borcem, ali i mentalnim problemima i drugim stvarima

Pejdž van Zant je nakon nedavnog poraza od još jedne lepotice Rejčel Ostovič pala u depresiju!

- Bila sam jako tužna, žargonski rečeno smorena. Svi očekuju da izgubim, da propadnem... Ne znam, osećam se da me posebno loše doživljavaju na internetu i smeta mi što me toliko mrze. Nije mi jasno. Ja sam dobra osoba i ponosim se time, to mi je jako važno oduvek. Nikada nisam vređala protivnice, nikada nisam ništa negativno govorila o njima. Nikada ne znam kroz šta neko prolazi i ne želim da budem nečiji teret- počela je priču Pejdž van Zant.

Pejdž ima dve borbe i dva poraza u BKFC, odnosno boksu bez rukavica, a pre odlaska iz UFC imala je tri uzastopna poraza u elitnoj MMA organizaciji. Nakon poraza od Rejčel, Pejdž je plakala na parkingu i svom suprugu ispričala neke teške stvari.

- Nisam htela da budem živa. Ništa mi nije imalo svrhu, konstantno sam bila razočarana i bilo je teško. Teško mi padne što gubim, iskreno, uspeh je jedina stvar koja me tera da idem napred. Ostin stalno pobeđuje, ponosna sam na njega i želim da mu se pridružim na tom pobedničkom putu!

Iako su jedna drugu počastile žestokim batinama na kraju meča je pao sportski pozdrav i zagrljaj. 

Rezultat meča Vanzant - Ostovič odlučile su sudije. Rejčel je pobedila nakon pet rundi vrlo nasilne borbe i tako se revanširala za MMA pobedu Pejdž Vanzant koja se dogodila u januaru 2019. godine!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija