• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

14:06

Talentovani bokser se sprema za Svetsko prvenstvo! Veljko: Srbija mi je svetinja!

BSS

Ostali sportovi

Talentovani bokser se sprema za Svetsko prvenstvo! Veljko: Srbija mi je svetinja!

Podeli vest

Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu, iskren je Ražnatović

Svetsko prvenstvo koje će biti održano od 26. oktobra do 6. novembra ove godine u Beogradu okupiće najbolje borce koje planeta ima u olimpijskom boksu! Srpska reprezentacija pod palicom selektora Milana Piperskog od 8. avgusta je na Zlatiboru i tamo će odraditi bazični deo priprema u fenomenalnim uslovima koje im je obezbedio Bokserski savez Srbije na čelu sa predsednikom Nenadom Borovčaninom.

Foto: BSS

Sadam Magomedov i Veljko Ražnatović

Svaki od 24 momka koji su zadužili opremu sa grbom Srbije na grudima nada se prevashodno da će svojim radom i kvalitetom izboriti mesto u ekipi koja će se takmičiti u Štark areni na jesen, a potom i da će osvojiti medalju. Među njima je i Veljko Ražnatović (24), koji je nedavno podigao pehar šampiona Srbije sa Bokserskim klubom Sombor.

 

SP u Beogradu biće održano uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića, koji je i predsednik Organizacionog odbora SP

- Meni su ovo treće pripreme sa reprezentacijom. Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu. Naravno, ukoliko se to desi daću 100 odsto snage, poslednji atom da svojoj zemlji donesem medalju. Nikom protiv mene neće biti lako, ali sam svestan da ni meni neće biti ništa lakše, na SP dolaze samo najbolji borci. Srbija je za mene svetinja! Privilegija je raditi sa ovim momcima na Zlatiboru, oni su suvo zlato Srbije. Učimo jedni od drugih, od selektora i ostalih naših, ali i ruskih i kubanskih trenera. Zahvaljujući BSS imamo tu privilegiju i siguran sam da ćemo je iskoristiti na najbolji mogući način da se maksimalno dobro pripremimo za SP i da se publici u Štark areni, ali i onoj koja će nas gledati preko malih ekrana širom sveta, pokažemo u najboljem izdanju - kaže Ražnatović, koji bi ukoliko se izbori za učešće na SP boksovao u novoj olimpijskoj kategoriji - do 86 kilograma.

Foto: BSS

Veljko Ražnatović sa kapitenom Vladanom Babićem (plava trenerka) i saborcima na Zlatiboru

Preko državnog do Svetskog prvenstva

Nedugo posle priprema na Zlatiboru, najbolji srpski borci odmeriće snage na Državnom prvenstvu Srbije.

- To takmičenje će dati odgovor na pitanje ko će biti član reprezentacije Srbije na SP. Samo za najbolje ima mesta - poručuje selektor Piperski.

Šampionat sveta u Beogradu biće održan uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića, koji je i predsednik Organizacionog odbora Svetskog prvenstva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija