• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

16:00

ONI SU NAJBOLJI DŽUDISTI POLICAJCI! Posle četiri meseca takmičenja, imamo pobednike!

Sportski savez Srbije

Ostali sportovi

ONI SU NAJBOLJI DŽUDISTI POLICAJCI! Posle četiri meseca takmičenja, imamo pobednike!

Podeli vest

Akcija "Sport u policiji" koju organizuju Sportski savez Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pokrenuta je pre četiri meseca i sada ulazi u završnu fazu

Takmičari iz policijskih uprava sa cele teritorije Srbije prošli su opštinska i okružna takmičenja, dok smo iz redova MUP u disciplini džudo dobili i prvake na republičkom nivou. Prijavljeno je bilo 60 takmičara, u četiri težinske kategorije, do 81kg, do 90kg, do 100kg i preko 100kg, a takmičenjem je rukovodio prof. dr Miško Blagojević.

Foto: Sportski savez Srbije

Republičkom finalu u SC Šumice prisustvovali su generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković i komandant žandarmerije general Dejan Luković koji su najboljima uručili medalje. Sekretar SSS ocenio je dosadašnji razvoj akcije:

Foto: Sportski savez Srbije

- Bližimo se kraju prve sezone akcije Sport u policiji. Iako je ovo pilot projekat, interesovanje je veliko, pa sve ukuzauje da će ova akcija biti još jedna u nizu onih koje sporovodi Sportski savez Srbije, a koje će imati dugu tradiciju. Želim da čestitam svim učesnicima, a naravno posebno pobednicima i da se zahvalim onima koji su pomogli u organizaciji ovog takmičenja - rekao je Marinković.

Foto: Sportski savez Srbije

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se predstavnici Džudo saveza Beograda, Sportskog centra Šumice, opštine Voždovac, opštine Stari Grad, kao i koordinatori projekta ispred SSS i MUP.
Republička finala u basketu 3x3, odbojci, futsalu i atletici biće održana 10, 11. i 12. septembra u Vrnjačkoj Banji.

Rezultati po kategorijama:
-81kg
1. Mirković Stefan (PUS)
2. Sarić Dušan (ŽNS)
3. Đurić Goran (ROJ)
3. Omasta Igor (PUP) 
-90kg
1. Papović Branko (OŽB)
2. Bojović Nemanja (PNZ)
3. Tomić Stefan (PUZ)
3. Grbić Adam (PUK) 
-100kg
1. Borenović Boško (UVB)
2. Vučković Vladimir (KOŽ)
3. Kovačević Ognjen (PNS)
3. Popović Saša (UVN) 
+100kg
1. Budić Predrag (OŽB)
2. Luković Stefan (PUK)
3. Nikolić Predrag (PUK)
3. Gudeljević Danko (PUŠ)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija