• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

23:47

TERZIĆ PONOVO BESAN KAO RIS! Zaima ih samo da što pre odu u HOTEL!

Starsportphoto

Ostali sportovi

TERZIĆ PONOVO BESAN KAO RIS! Zaima ih samo da što pre odu u HOTEL!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije plasirale su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva

- Naša ekipa igra do onog momenta kada vidi da može da pobedi bilo kakvom igrom. Ne interesuje ih kvalitet igre, nego da što pre završe utakmicu i odu u hotel - izjavio je selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić psole pobede protiv Mađarske (3:0) i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

- Moja uloga jeste da im objašnjavam koliko je to opasno i da ispadanje iz ritma može da bude pogubno za naredne utakmice. Njihovo je da rade ono što misle da treba. Videćemo kako će ići do kraja - rekao je Terzić novinarima.

Protivnik u četvrtfinalu biće Francuska, koju je Srbija već jednom savladala na šampionatu.

Foto: Starsportphoto©

- Francuska je, po mom mišljenju, sigurno najprijatnije iznenađenje na ovom Evropskom prvenstvu. Ne zbog rezultata, već zbog načina na koji igraju i ekipe koju imaju. Vidi se da ekipu spremaju za Olimpijske igre u Parizu. Mlada su i vrlo perspektivna ekipa. Još uvek ne mogu da se nose sa vrhunskim reprezentacijama, jer nemaju iskustvo. Ne bi trebalo da imamo problema da pobedimo tu utakmicu, ali mogli bismo da napravimo spektakl - rekao je Terzić.

Srska odbojkašica Tijana Bošković rekla je da je razlika u kvalitetu protiv Mađarske bila i više nego očigledna, ali da su se trudile da odigraju što bolju utakmicu.

- Nadam se da ćemo biti još bolje u četvrtfinalu. Predstojeće utakmice su najvažnije na turniru - izjavila je Bošković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija