• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

12:55

DA SE NAJEŽIŠ! Moćan govor trenera pred meč odbojkaša Srbije! /VIDEO/

beta

Ostali sportovi

DA SE NAJEŽIŠ! Moćan govor trenera pred meč odbojkaša Srbije! /VIDEO/

Podeli vest

Kondicioni trener srpske odbojkaške reprezentacije Radivoje Radaković pred svaki meč održi motivacioni govor

Tako je bilo i pred duel u četvrtfinalu sa Holandijom. Odbojkaši su "zgazili" rivale, što ne čudi, s obzirom na strašan govor koji je trener održao pred utakmicu.

- Došli smo ovde da uzmemo medalju. Potrebna nam je ludačka energija, ludačka volja, ludačka vera. Oni su je imali, braćo. Čuveni gvozdeni puk. Oni su išli bukvalno prsima na bajonet. Mi ne treba da idemo prsima na bajonet. Postoji još jedan gvozdeni puk, ja ga znam, imali su ludačku energiju, tu volju, tu energiju, još uvek je imaju... Imamo je svi. 

- Pogledajmo se u ogledalo sad kad odemo u sobe. Nađimo to u srcima, tu ludačku volju, energiju... Mi igramo danas za ovo, igramo 19. za ovo. Zato, zgazim Holanđane, zgrazimo sve, idemo po našu medalju - poručio je trener i dobio gromoglasan aplauz od odbojkaša, koji su dan kasnije očitali lekciju Holanđanima.

Foto: printscreen

Trener Radivoje Radaković

Ekipa Slobodana Kovača obezbedila je treće uzastopno polufinale na Evropskom prvenstvu, ukupno deveto od 2001. godine. 

Aktuelni prvaci Evrope će se za plasman u novo finale boriti sa pobednikom četvrtfinala u kojem se sastaju Italija i Nemačka (sreda, 16.00).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija