• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

10:36

TEŽAK POSAO ČEKA SRBIJU U BORBI ZA BRONZU! Protiv Poljaka, domaćina, pred punom dvoranom...

Beta

Ostali sportovi

TEŽAK POSAO ČEKA SRBIJU U BORBI ZA BRONZU! Protiv Poljaka, domaćina, pred punom dvoranom...

Podeli vest

Srpski odbojkaši su u polufinalu Evropskog prvenstva poraženi od Italije (3:1) i od 17.30 boriće se za bronzu protiv Poljaka

Neće biti lako našim igračima da zaborave na Italijane, ali će morati brzo da se "restartuju", jer ih ipak očekuje borba za medalju.

Foto: beta

 

- Nije dobro što je to ovako, ali opet treba da se igra. Protiv Poljaka, domaćina, pred punom dvoranom, oba tima su umorna, već smo jednom igrali protiv njih na turniru, ali mora da prevlada volja i želja za osvajanjem medalje - izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač uoči meča za treće mesto na šampionatu Evrope.

Foto: Beta

 



- Da je prvi set završen u našu korist verovatno bismo drugačije pričali. Ali, ova mlada ekipa je više od nas želela pobedu i mislim da su igrali stvarno dobro. Umesto da krenemo četvrti set mnogo pozitivnije, krenuli smo sa 5:0 za protivnika, oni su dobili krila i priča je završena. Šteta, mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali nismo mogli, da li zato što nam to protivnik nije dozvolio ili zato što nije bilo dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za Italiju, za ovu mladu Italiju - istakao je Kovač.

Odbojkaši Italije će u finalu igrati protiv Slovenije od 20.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija