• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

14:42

TREĆE KOLO LIGE OPRAVDALO OČEKIVANJA, PUBLIKA UŽIVALA! Marina i Jovan prve zvezde MMA spektakla u Beogradu! /VIDEO/FOTO/

MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

Ostali sportovi

TREĆE KOLO LIGE OPRAVDALO OČEKIVANJA, PUBLIKA UŽIVALA! Marina i Jovan prve zvezde MMA spektakla u Beogradu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nekoliko stotina gledalaca okupilo se oko oktagona postavljenog u srcu Beograda i uživalo u 31 borbi (šest u glavnom delu i 25 kvalifikacionih) u okviru 3. kola MMA Lige Srbije

Najjače ovacije čule su se tokom profesionalnog MMA meča u ženskoj konkurenciji, gde je Marina Spasić (Sinđelić) bila bolja od Jovane Đukić (My Rules), savladavši je tehničkim nokautom u 2. rundi.

Ništa manje aplauza nije bilo ni nakon spektakularne pobede Jovana Marjanovića (Top Team Niš) nad Antom Alilovićem iz Ljubuškog u glavnoj borbi.

Foto: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

 

Junak večeri, Marjanović, nije krio zadovoljstvo posle pobede gušenjem već u prvoj rundi megdana u srpskoj prestonici.

- Pripreme u mom matičnom klubu su protekle odlično. Očekivali smo da će protivnik hteti da skraćuje distancu i zato smo dosta radili na borbi u klinču. Održavao sam “stend ap”, ali se ipak dogodila završnica u parteru, “darce choke”. Zadovoljan sam nastupom, uočili smo nedostatke i potrudićemo se da ih ispravimo. Hvala ljudima iz MMA saveza Srbije koji rade odličan posao i ovaj sport svakim događajem podižu na viši nivo - rekao je Marjanović.

Foto: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

 

Alfa i omega srpskog MMA sporta, predsednik saveza Luka Nikolić, čestitao je pobednicima i učesnicima 3. kola MMA lige Srbije, koji je direktno, kao i prethodna dva događaja, prenošen na TV Arena sport.

Foto: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

 

- Prijaju lepe reči od pobednika Marjanovića o organizaciji događaja, svesni smo da dižemo MMA sport u Srbiji, ali je to ujedno i obaveza da radimo što bolje i jače u narednom periodu. Sa saradnicima svaki dan radim na tome da MMA dignemo na svetski nivo i nadamo se da ćemo uz podršku prijatelja krajem godine krunisati naše napore organizacijom Brave CF spektakla u Beogradu. Postali smo prepoznatljivi u svetu MMA, naši događaji su ispraćeni i pohvaljeni širom planete. Idemo dalje - optimistično poručuje Nikolić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija