• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

14:46

Džaja i Terza uručili Zvezdin dres Veljku! Znam šta mi je činiti, nosim dres simbola srpstva! /FOTO/

BK CRVENA ZVEZDA

Ostali sportovi

Džaja i Terza uručili Zvezdin dres Veljku! Znam šta mi je činiti, nosim dres simbola srpstva! /FOTO/

Podeli vest

Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, danas je zadužio novu opremu svog novog kluba - Crvene zvezde.

I to ni manje ni više nego iz ruku legende sa Marakane - Dragana Džajića, koji je u društvu direktora Zvezdana Terzića došao da pozdravi momke iz bokserske sekcije najtrofejnijeg srpskog kluba i tako im pruži podršku u ostvarivanju šampionskih ambicija.

Zvanično

Ražnatović je danas i zvanično registrovan za crveno-bele, priliku za dokazivanje imaće već od srede na Državnom prvenstvu u Šapcu

Posle titule koju je osvojio sa BK Sombor, Ražnatović ne krije da je željan dokazivanja i u novoj sredini. Na mini svečanosti u prostorijama na Marakani Zlatko Došljak, sportski direktor Zvezde, talentovanom srpskom bokseru je pored opreme uručio i registracionu knjižicu za aktuelnu sezonu Regionalne lige i Superligu Srbije koja sledi.

Priliku za dokazivanje u novom dresu sa Zvezdinim grbom na grudima Veljko će imati već na Državnom prvenstvu za seniore, koje je na programu u Šapcu od 22. do 26. septembra u sportskoj sali Ekonomske škole.

Foto: Foto:BK CRVENA ZVEZDA

Veljko Ražnatović u crveno-belom

- Sada kada sam i zvanično deo crveno-bele porodice, znam šta mi je činiti i kakva je obaveza svih nas koji nosimo dres simbola srpstva, Crvene zvezde - izjavio je Ražnatović, koji se upravo vratio sa Zlatibora gde je pod budnim okom selektora Milana Piperskog zajedno sa svojim saborcima iz reprezentacije odradio i drugi krug priprema za SP.

Ništa manje ponosan nije bio ni Došljak, bivši kapiten crveno-belih. Ko, ako ne on, zna šta znači trenutak kada vam dodele opremu sa Zvezdinim grbom.

Foto: Foto:BK CRVENA ZVEZDA

 

- Tačno znam kako se Veljko sada oseća, koliko je srećan. Veliki teret i obaveza je Zvezdin grb, ali i najveća čast za jednog sportistu. Mi u njega ne sumnjamo, znamo da smo napravili pravi potez kada smo ga doveli na Marakanu. Zajedno ćemo napraviti, verujem, velike rezultate. Momci u ringu rade svoj posao perfektno, a mi iz uprave se trudimo da ih u svemu ispratimo. Samo tako možemo do cilja, a to su titule u svim takmičenjima gde smo prisutni. Takođe, pozvao bih zainteresovanu decu da se priključe našoj besplatnoj školi boksa svakog radnog dana od 18.15 do 19 sati na Marakani u BK Crvena zvezda - poručuje Došljak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija