• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2021

08:20

HRVATI PUCAJU OD MUKE! Vaterpolista izabrao Srbiju, sad ga pljuju! Bacao stolice i vređao sudiju! Bićemo opet bolji od Srba!

Starsportphoto

Ostali sportovi

HRVATI PUCAJU OD MUKE! Vaterpolista izabrao Srbiju, sad ga pljuju! Bacao stolice i vređao sudiju! Bićemo opet bolji od Srba!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije nedavno su osvojili Svetsko prvenstvo do 20 godina, a jedan od najboljih na turniru bio je Marko Radulović

Marko Radulović je uz Rijeke, a podigao je prašinu u regionu kada je umesto Hrvatske, koja ga nije htela i sada se kaje, izabrao da igra za Srbiju. 

Igrao je za mlađe selekcije Hrvatske, a njegov bivši selektor Neven Kovačević objasnio je šta se desilo u razgovoru za "Večernji list". 

Bacao stolice i vređao sudiju

- Bilo je više incidenata u njegovoj režiji, jednom je bio nepristojan prema sudiji Brali, drugi put je bacao stolice uoči utakmice sa Solarisom. Hinić najbolje zna šta se dogodilo. Zbog tog incidenta je propustio Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina 2017. na Malti, a selektor je bio Damir Vincek. To je bila vaspitna mera prema njemu, ali nije istina da ga posle nismo zvali. Pa, on je još 2018. bio u sastavu hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Mađarskoj kad je selektor bio Zoran Bajić. Prešli smo preko njegovih ispada i činilo se da je sve u redu - otkrio je Kovačević.

Foto: printscreen

Marko Radulović

Radulović je u oktobru 2018. prešao u Vojvodinu i čekao poziv reprezentacije.

- Mi smo ga 2019. godine zvali da bi sa reprezentacijom nastupio na SP-u za igrače do 20 godina u Kuvajtu, selektor je bio Joško Kreković. Poslali smo poziv na klub Vojvodinu gde su nam rekli da on više nije njihov član, da je prešao u Radnički, ali da će mu preneti poziv. Nije nam se javio, ali smo mi za svaki slučaj zvali i njegovu majku, učinili su to Kreković i Leo Krstičević iz HVS-a. Ona nam se zahvalila na pozivu, ali i rekla da je njen sin odlučio da igrat za Srbiju. 

Kovačević kaže da nije tačno da ga Hrvatska nije želela.

- Momku želim svu sreću ovog sveta, ali odlazak pod srpsku zastavu je njegov izbor, nije da ga mi u Hrvatskoj nismo želeli. Naprotiv, ja sam, jer sam procenio da je veliki potencijal, zamolio selektora naše seniorske reprezentacije Ivicu Tucka da porazgovara s njim, što je on i uradio i poručio mu da Hrvatska računa na njega.

Biće Hrvatska opet bolja od Srbije

Iako im je veliki talenat odlučio da igra za "delifine", Kovačević kaže da ne brine za budućnost hrvatskog vaterpola.

- Ne brinem za budućnost hrvatskog vaterpola, bili smo na početku uspešniji od Srba, a sad su oni sastavili jednu zaista vrhunsku generaciju i osvojili su sve. Svaka čast, no ko kaže da se stvari neće okrenuti i da mi nećemo opet biti bolji. Moramo više da radimo, moramo češće da se okupljamo  u kampovima i izbori8mo se za bolje finansije -  naglasio je Kovačević


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

oce bice hrvatska bolja ali samo u vasim snovima ,pa ne mozete dfa se stalno kitite tudjim perjem ,Tesla pa da ne nabrajam dalje jer je spisak toliko dugacak

Dejan

pre 2 godine

Džabe kampovi i finansije koje nemate nego morate da molite tu vašu uniju za svaki cent,kompleksi vas je....nikada nećete biti bolji od SRBIJE!

Likos

pre 2 godine

oćete oćete, ali onda kad ja budem sjeko nokte na vršnjaku!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija