• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2021

11:12

DROGIRAO ME JE I SILOVAO... Potresna ispovest svetske šampionke!

printscreen

Ostali sportovi

DROGIRAO ME JE I SILOVAO... Potresna ispovest svetske šampionke!

Podeli vest

Jedna od najvećih šampionki u brzom klizanju Elis Kristi otkrila je u autobiografiji stravične detalje

Elis je u potresnoj ispovesti u autobiografija "Otpornost“ prvi put progovorila o silovanju koje je preživela kada je imala 19 godina.

- Drogirao me je i silovao nepoznat momak.Nisam nikome rekla za to godinu dana. Te večeri je moje telo bilo čudno, nije funkcionisalo kako treba. Pokušala sam da odem, ali jednostavno nisam mogla da bežim. Padala sam. Čak i kad sam potpuno pijana nikada nisam osetila tako nešto. Koliko god da sam se trudila nisam mogla da pobegnem od tog momka - otkrila je Elis u autobiografiji.

Bila je omamljena od droge, pa nije uspela da objasni taksisti da je u opasnosti i da traži pomoć. 

- Kada god sam pala on je trčao za mnom, vukao me je i podizao, a na kraju me je smestio u taksi. Sećam se da sam kroz maglu rekla taksisti da me nikako ne vozi kod ovog momka kući, već kod mene. Ali je silovatelj rekao taksisti da sam mu devojka i da sam pijana.

Foto: printscreen

 

Objasnila je i zašto nije prijavila silovanje tvrdeći da "nije bila prebijena i ostavljena da umre“.

- Na kraju putovanja taksijem odveo me je kući. Videla sam da će da me seksualno napastvuje i ponavljala sam: "Ne, ne“. Osećala sam se posramljeno, a sada znam da je to bilo potpuno pogrešno. 

Elis je pre dve godine pokušala da se ubije, a kako ističe od tog trenutka slavi svaki dan slavi život. Trenutno trenira za Zimske olimpijske igre 2022. godine gde želi da osvoji medalju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija