• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

09:34

FJURI BESNEO POSLE MEČA! On je IDIOT! Moliću se da mu Bog omekša srce!

Tanjug

Ostali sportovi

FJURI BESNEO POSLE MEČA! On je IDIOT! Moliću se da mu Bog omekša srce!

Podeli vest

Tajson Fjuri bio je u neverici nakon spektakularnog meča, jer je Dionte Vajlder odbio da mu čestita na pobedi

Britanski bokser Tajson Fjuri pobedio je Amerikanca Donteja Vajldera u Las Vegasu, u fenomenalnoj borbi i meču dvojice velikih rivala koji su mnogi željno iščekivali!

Na pitanje da prokomentariše to što je Vajlder odbio da mu čestita, brzo napustivši ring, rekao je:

Foto: Tanjug

 

- Idiot! On, Dionte Vajlder nema nimalo ljubavi prema meni jer sam ga dobio tri puta. Ja sam sportista, otišao sam prema njemu da pokažem poštovanje i on nije želeo da uzvrati. To je njegov problem, moliću se da mu Bog omekša srce! Hvala svima koji su došli da podrže mene i ovaj sport. Hvala vam. Bila je to sjajna borba, ovaj 9. oktobar biće upamćen u istoriji po jednoj velikoj borbi. Kako je jednom Džon Vejn rekao, ja sam napravljen od gvožda i čelika. Hvala mom spasitelju Isusu Hristu, u njegovo ime sam odneo pobedu. Slava njemu za ovu pobedu - rekao je Fjuri.

Nije krio Fjuri da mu nije bilo lako da izdrži veliku bitku u ringu.

Foto: Tanjug

 

- Bio sam na patosu nekoliko puta, povređen. Vajlder snažno udara, jak je. I ja sam mu zadao nekoliko tepških udaraca. Ova borba bila je vredna bilo koje trilogije u našem sportu. Nema opravdanja, Vajder me je dobro namučio za ove pare. Uvek kažem, ja sam najbolji na svetu, a on je drugi najbolji- zaključio je Fjuri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija