• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

14:47

MEČ DOSTOJAN TRILOGIJE! Fjuri se POKLONIO najvećem rivalu!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

MEČ DOSTOJAN TRILOGIJE! Fjuri se POKLONIO najvećem rivalu!

Podeli vest

Britanski bokser Tajson Fjuri rekao je danas da je meč sa Diontejom Vajlderom bio sjajan, kao i da je Amerikanac vrhunski bokser, koji mu je pružio pravi test

- Bila je to sjajna borba. Bilo je dostojno svake trilogije u istoriji sporta. On je vrhunski bokser i pružio mi je pravi test - rekao je Fjuri.

Fjuri je rano jutros u trećem međusobnom meču pobedio Vajldera i tako zadržao WBC titulu u teškoj kategoriji. Prvi meč njih dvojica imali su 2018. godine, kada je rezultat bio nerešen, dok je prošle godine pobedu upisao Fjuri.

Britanac je već u trećoj rundi oborio Vajldera, ali je zatim usledio obrt i u četvrtoj rundi Vajlder je uspeo dva puta da obori na zemlju Fjurija.

Foto: Tanjug

U nastavku meča Fjuri je imao inicijativu, a u 10. rundi uspeo je da još jednom obori Vajldera, dok je rundu kasnije došao do pobede nokautom.

- Oborio me dva puta u četvrtoj rundi, ali nikad nisam razmišljao da je gotovo. Potresao me, oborio, ali to je boks, a to je i život. Nije bitno koliko vas puta obore. Morate se boriti i nastaviti napred - dodao je 33-godišnji Britanac.

Fjuri u karijeri ima 31 ostvarenu pobedu (22 nokautom) i jedan nerešen ishod, dok je 35-godišnji Amerikanac na učinku od 42 pobede, jedan nerešeni rezultat i dva poraza.

Meč je održan u Las Vegasu pred 15.820 gledalaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija