• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

14:03

ZVEZDA KAO PRVA IDE U BARAŽ! Crveno-beli na korak od LIGE ŠAMPIONA!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

ZVEZDA KAO PRVA IDE U BARAŽ! Crveno-beli na korak od LIGE ŠAMPIONA!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde kao prvoplasirani iz svoje grupne idu u baraž za Ligu šampiona

Dve pobede, sigurno prvo mesto, a onda blago opuštanje čete Aleksandra Filipovića i poraz u poslednjem meču grupne faze od domaćina turnira zagrebačke Mladosti 9:8 (1:1, ), ali taj rezultat neće uticati na tabelu i Crvena zvezda u baraž za Ligu šampiona ide sa prvog mesta. 

Lako je osvajač srpskog kupa izašao na kraj sa Monpeljeom, potom i Apolonom, ali su danas crveno-beli imali izuzetno slab dan koji ih, na svu sreću, neće koštati ničega. Zvezda je imala veliku prednost sredinom druge deonice protiv Mladosti 4:1, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu. 

Foto: Starsportphoto

Sjajan na golu Mladosti bio je Ivan Marcelić, a hrvatski reprezentativac ujedno je i glavni krivac za pobedu zagrebačkog tima. Sa druge strane, Vladimir Mišović nije imao pravu podršku odbrane Crvene zvezde, a na sve su se nadovezala i brojna isključenja pa su crveno-beli u finišu meča igrali bez tri startera. 

Zvezda je uspela u finišu meča da se vrati, imala čak i dva napada za pobedu, ali je Marcelić bio nesavladiva enigma za crveno-bele. Poslednji voz za trijumf propustio je Veljko Tankosić kada je promašio peterac, ali je bombarder našeg tima uspeo već u sledećem napadu da poravna rezultat. Igralo se u egalu sve do kraja meča kada je posle sporne sudijske odluke Mladost dobila peterac na 20ak sekundi do isteka vremena koji je bio dovoljan za pobedu. 

Hrvatskom timu je trijumf bio neophodan kako bi nastavili kvalifikacije, a zbog najlošije gol-razlike grčki Apolon ispada iz grupe iako su u prvom kolu bili bolji od Mladosti, ali ih je debakl protiv Zvezde skupo koštao. 

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli mogu da budu zadovoljni učinjenim budući da će kao prvi čekati današnji žreb što ujedno znači da su izbegli najjače rivale koji su bili prvoplasirani u svojim grupama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija