• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2021

18:48

SVIM SRCEM PODRŽAVA SABORCE NA SP U BOKSU Veljko uz braću Srbe u Areni!

Tiger Team

Ostali sportovi

SVIM SRCEM PODRŽAVA SABORCE NA SP U BOKSU Veljko uz braću Srbe u Areni!

Podeli vest

Veljko Ražnatović (24), profesionalni srpski bokser u kruzer kategoriji, večeras se pojavio u Areni da kapitenu Vladanu Babiću i ostalim saborcima iz reprezentacije pruži podršku na licu mesta u njihovim bitkama za medalju na Svetskom prvenstvu

Nažalost, Veljko Ražnatović neće nastupati na Svetskom prvenstvu, ali je srpski kruzeraš istakao da veruje u momke koji nose grb države na srcu. Nadao se, pripremao na Zlatiboru da i on pomogne u osvajanju odličja, ali nažalost povreda ruke, pa korona, omele su ga da ostvari jedan od dečačkih snova.

- To se zove viša sila i protiv toga se ne može - setnim glasom rekao je Ražnatović na početku razgovora sa medijima u Areni.

Foto: Tiger Team

 

Međutim, rođeni šampion zna da plemenita veština ne trpi kukumavkanje.

- Ono što je sigurno, vratiću se još jači i biće pobeda i u profi ringu i u opremi moje Srbije, koju volim najviše na svetu. Međutim, ovde nismo da pričamo o meni, nego o ovim momcima koji će, siguran sam, dati i poslednji atom snage koji u sebi imaju da dođu do medalje za Srbiju! Verujem u moju braću, znam da to mogu. Dobro su krenuli, kod Srba straha nema. Biće lepih vesti do 6. novembra kada se završava ovaj svetski spektakl u srpskoj prestonici, videćete, osećam to - optimističan je jedan od najboljih kruzeraša koje naša zemlja u ovom trenutku ima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

Ко је овај буздован? Јел' то бре син оне певаљке и ратног профитера који је пљачкао чак и Србе у Хрватској и Босни?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija