• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

18:50

MINISTARKA POJASNILA SITUACIJU! Mnoge zanima kako se kontrolišu kovid propusnice na sportskim događajima posle 22 sata?!

Starsportphoto

Ostali sportovi

MINISTARKA POJASNILA SITUACIJU! Mnoge zanima kako se kontrolišu kovid propusnice na sportskim događajima posle 22 sata?!

Podeli vest

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević objasnila je kako će funkcioisati kovid propusnice kada su u pitanju sportski događaji

Crvena zvezda u Pioniru  igra košarkašku utakmicu Evrolige, hala je puna, a mnogo navijača je bilo i pre nekoliko večeri na meču Partizan - Huventud!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Mnoge zanima, a nvinari su i upitali ministarku Dariju Kisić Tepavčević da li su u Kriznom štabu razmišljali o zabrani velikih okupljanja i kako se na tim okupljanjima kontrolišu kovid propusnice, jer utakmice često probijaju termin od 22 sata.

Foto: Starsportphoto

 

- Za sve one sportske događaje koji budu nakon 22 časova sigurno je da ćemo korigovati postojeće mere. Moram da napomenem, prilikom organizacije dosadašnjih događaja u većini, bez obzira na Krizni štab, mnogi su zbog bezbednosnih razloga uveli da mogu da uđu samo oni kompletno vakcinisani, oni koji imaju negativan PCR test, negativan antigenski test ili su reležali bolest sa dokazom da imaju odgovarajući broj antitela- rekla je ministarka i dodala:

Foto: Tanjug/AP

 

-  Mi smo organizovali brojne skupove, sajmove, Egzit, bez odluke Kriznog štaba na državnom nivou bez problema - objasnila je ministarka Darija Kisić Tepavčević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija