• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

19:12

SAVIĆ U POSETI ŠAPCU! Selektor Srbije dao podršku budućim šampionima!

S.G.

Ostali sportovi

SAVIĆ U POSETI ŠAPCU! Selektor Srbije dao podršku budućim šampionima!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, danas je posetio Šabac i Gradski bazen

Legendarni srpski vaterpolista, a danas selektor Delfina Dejan Savić prisustvovao je treningu Vaterpolo kluba Šabac čiju školu čini oko 400 članova u sedam selekcija, od toga između 150 je u takmičarskom pogonu. Sa njima rade 22 trenera.

- Veliko iskustvo i prijatno iznenađenje za mene je ova poseta Šapcu i gradskom bazenu. Na svakom koraku je vidljiv entuzijazam i trud koji su uložili ljudi u Vaterpolo klubu “Šabac” u proteklom periodu. Rezultati su već bili tu, ali još važnije je da brojnost i rad ovaj klub dovode u poziciju možda i lidera u stvaranju igrača – rekao je selektor Savić.

Foto: S.G.

- Čast mi je što sam imao priliku da ugostim selektora reprezentacije Srbije i da ga upoznam sa investicijama Grada u oblasti sporta, kao i infrastrukturnim planovima za naredni period. Oko 212 miliona dinara iz gradskog budžeta smo direktno uložili u celokupan sport i sportsku infrastrukturu. Sportska hala „Zorka“ će uskoro biti u vlasništvu grada, gradimo tri otvorena bazena od kojih jedan olimpijski, stvaramo još bolje uslove za naše sportiste i one koji tek počinju da se sportom bave – istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

- Zahvalni smo gradskoj upravi na svemu što je učinjeno. Reakcija dece dovoljno govori o značaju posete selektora Savića. I on ima priliku da se uveri da se u našem klubu ozbiljno radi i da su svi veliki planovi koje imamo zasnovani na realnim osnovama – naveo je Anto Vasović, trener prvog tima VK Šabac.

S.Gajić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija