• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2021

14:00

IZNENAĐENJE U NJUJORKU! Sudije nisu bile složne! Kambosos je NOVI ŠAMPION SVETA!

printscreen

Ostali sportovi

IZNENAĐENJE U NJUJORKU! Sudije nisu bile složne! Kambosos je NOVI ŠAMPION SVETA!

Podeli vest

Novi svetski šampion bokserske lake kategorije je Džordž Kambosos

https://www.youtube.com/watch?v=10UGiR4kURQ

Veliko iznenađenje minule noći desilo se u Njujorku. Sudije su bile podeljene, a australijski bokser Džordž Kambosos savladao je Amerikanca Teofima Lopesa i postao novi svetski šampion lake kategorije.

U prvoj rundi ga je Kambosos prvi put bacio u nokdaun! Kako su runde odmicale tako je šampion bivao sve bolji i bolji i čak uspeo da mu vrati u desetoj rundi, ali kada je došlo do odluke, odlučeno je- Lopes je poražen.

Odluka sudija je bila podeljena i prva dvojica su glasala 115:112 i 115:111 za Kambososa, dok je treći prednost dao Lopesu 114:113.

Na taj način Kambosos je sjedinio WBA, WBO i IBF pojaseve, koje je Lopes pre nešto više od godinu dana osvojio od Ukrajinca Vasilja Lomačenka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija