• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

10:29

TUGA DO NEBA! Poginuo mladi šampion, imao je samo 19 godina! Lavina odnela 3 života!

printscreen

Ostali sportovi

TUGA DO NEBA! Poginuo mladi šampion, imao je samo 19 godina! Lavina odnela 3 života!

Podeli vest

Rene Hofer, 19-godišnja mlada zvezda motokrosa, jedan je od tri poginule osobe tokom lavine u Austriji

Hofer je bio sa 11 skijaša koju je pogodila nesreća. Pored mladog Hofera i pomenute dve osobe, još dva člana su bila pod snegom, ali su uspeli da se oslobode, jer su delimično bili zatrpani snegom.


Poginule je spasilačak služba pronašla zahaljujući uređajima za pretragu. Jedna osoba je preminula malo pošto su je našli, druga na putu do bolnice, a treću su izvukli tek četiri sata nakon lavine, pošto nije nosio uređaj za pretragu.

Hofer je, inače, bio jedan od najboljih mladih vozača motokorosa na svetu. Višestruki je junorski prvak Evrope i sveta, a prošle godine ga je angažovao klub Red Bull KTM koji je i potvrdio njegovu smrt.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija