• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2021

15:42

DOK NEKO NE KAŽE DRUGAČIJE, JA SAM SELEKTOR SRBIJE! Telefon mi sat vremena zvoni BEZ PRESTANKA!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

DOK NEKO NE KAŽE DRUGAČIJE, JA SAM SELEKTOR SRBIJE! Telefon mi sat vremena zvoni BEZ PRESTANKA!

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić blizu odluke da posle skoro dve decenije klupi naše selekcije preuzme reprezentaciju Rusije

Ipak, Zoran Terzić kaže da je kod njega i dalje sve nepormenjeno.

- Evo telefon mi zvoni sat vremena otkako je izašla ta vest. Nemam šta da kažem osim da će OS Srbije biti prvi koji će znati ako jednog dana preuzmem neku drugu reprezentaciju ili nekom drugom dam reč. A to trenutno nije slučaj. Nikakvih ozbiljnih pregovora nije bilo- kaže Zoran Terzić za Mozzart sport.

Foto: Starsportphoto©

 

Jedino što je potvrdio iz pisanja tamošnjih medija je da ni sa Srbijom nema ugovor.

- Formalno, moj ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije je istekao u leto 2020. Ugovor je bio potpisan do kraja olimpijskog ciklusa i Igara u Tokiju koje je trebalo da se održe tog leta. Ali kako su Olimpijske igre zbog korone pomerene godinu dana napred, nastavili smo saradnju i bez ugovora! Već toliko godina sarađujemo i reč je nešto što vredi više od bilo kakvog papira ili ugovora. Dogovor je bio da letos odradimo Olimpijske igre i Evropsko prvenstvo u Beogradu, pa da sednemo i opet razgovaramo kada ja dođem u Beograd. To će se desiti vrlo brzo pošto uskoro završavam obaveze u klubu! Dok neko ne kaže drugačije, selektor sam.

Foto: oks.org.rs

 

Terzić posle 20 godina i dalje ima motiva.

- Motiva uvek ima. Pojave se nove igračice, novi izazovi. Uvek može bolje!

Najveći uspesi sjajnog stručnjaka su svetska titula 2018, tri evropska zlata 2011, 2017, 2019, te srebro na Igrama u Tokiju. Ukupno je na klupi naše reprezentacije osvojio 18 medalja u raznim takmičenjima za 20 godina. Pre tri godine je proglašen za najboljeg trenera u evropskoj ženskoj odbojci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija