• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2021

21:48

POSLE PARTIZANA, ISPALA I ZVEZDA! Bez večitih u finalu Kupa Srbije

Starsportphoto

Ostali sportovi

POSLE PARTIZANA, ISPALA I ZVEZDA! Bez večitih u finalu Kupa Srbije

Podeli vest

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras u polufinalu posle velike drame u finišu pobedili Crvenu zvezdu 9:8 (3:1, 3:2, 2:2, 1:3) na bazenu "Milan Gale Muškatirović"

Kragujevčani će se sutra za trofej boriti sa ekipom Novog Beograda, koja je ranije večeras u prvom polufinalu savladala Partizan 8:5.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Aleksa Ukropina i Marko Radulović sa po dva gola, dok je u poraženom timu prednjačio Tankosić sa četiri.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa utakmice

Bila je to treća ovosezonska pobeda Radničkog nad crveno-belima, pošto su prethodno slavili u Superligi Srbije i Regionalnoj ligi.

Kragujevčani su se tako četvrti put uzastopno plasirali u finale Kupa Srbije, gde će pokušati da osvoje treć trofej u istoriji.

Foto: Starsportphoto

Prštalo je na sve strane

Finalni meč na programu je sutra od 19 sati, a pre toga od 16.30 na programu je finale u ženskoj konkurenciji, gde se sastaju vaterpolistkinje Vojvodine i Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija