• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2021

10:27

SMETAJTE NAM JOŠ MALO! Filipović o Srbiji, Tokiju, zašto mu se ne sviđaju boje Olimpijakosa...

Tanjug/ap

Ostali sportovi

SMETAJTE NAM JOŠ MALO! Filipović o Srbiji, Tokiju, zašto mu se ne sviđaju boje Olimpijakosa...

Podeli vest

Filip Filipović nedavno je izabran za najboljeg igrača sveta u izboru FINA, kao i za najboljeg sportistu Srbije od Olimpijskog komiteta Srbije

Govorio je Filipović u Jutarnjem programu Prve TV o brojnim temama, oproštanju od reprezentacije Srbije, zlatu u Tokiju, Olimpijakosu.

- Priznanja su sigurno lep podsetnik da sve što sam radio, šta sam žrtvovao i čega sam se odricao, i način na koji sam radio, bude ispravan. To me i obavezuje da nastavim istim ritmom -  počeo je Filipović, pa pomenuo Olimpijske igre.

- Godinu ću pamtiti po Olimpijskim igrama i Tokiju, ceo život će mi biti u sećanju. Brojali smo svi naglas svoje poslednje utakmice u reprezentaciji.

Pored Filipovića, još braća Pijetlović – Duško i Gojko, Andrija Prlainović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović su okačili kapicu Srbije o klin.

- Definitivno idemo na zasluženi odmor. Nećemo više smetati - nasmejao se Filip i dodao:

- Da smo planirali ne bismo imali ovako dobar kraj. Mogu samo da budem ponosan, a posebno na mlađe. Ove godine su kao nikad do sada izgurali. Vaterpolo ne mora da brine, rezultat neće doći odmah, ali siguran sam da će biti uspeha i moramo da verujemo.

Foto: Starsportphoto

 

Oproštajnu utakmicu imaće sledeće godine, otkrio je Filip. "Samo" od Srbije!

- Bazena kada bude preko glave, tog dana ću ostati kod kuće. Prestaću da se bavim vaterpolom. Još uvek uživam, kao što mi je rekao Savić, tek sada uživam u vaterpolu. To je tako, ne predstavlja mi opterećenje. Ne planiram da se povlačim, pokreće me ljubav prema ovom sportu i jaka je.

Foto: Tanjug/ap

 

Filipović sa Olimpijakosom napada titulu prvaka Evrope.

- Kao dete Partizana sem boja sve mi se sviđa. Sve je lepo, od klime, vremena, osim saobraćaja i boja. Klub je insistucija, svi ga poštuju, uživam u tome i zaista mi prija Atina. Jako mi je lepo i zaslužio sam jednu Atinu -  zaključio je Filipović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija