• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

22:51

MRZE NAS IZ DUBINE DUŠE! Hrvati se nadaju NEUSPEHU Srbije!

Starsportphoto

Ostali sportovi

MRZE NAS IZ DUBINE DUŠE! Hrvati se nadaju NEUSPEHU Srbije!

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac Tin Ličin nada se pobedi Francuske protiv Srbije

Rukometaši Srbije će protiv Francuske imati imperativ pobede budući da Orlovima samo trijumf znači u borbi za narednu fazu takmičenja. Težak zadatak je pred četom Tonija Đerone, a Hrvati se nadaju porazu naše selekcije. 

Hrvati su u subotu uveče nadigrali Srbiju, a bek Kauboja Tin Ličin postigao je pet golova. On se nada da će Francuzi biti bolji od Orlova i tako im osigurati narednu fazu takmičenja. 

- Presrećni smo što smo uspeli da pobedimo u tako velikoj utakmici, ali nema previše vremena za euforiju, jer se u glavi već treba prebaciti na utakmicu s Ukrajinom. Moramo analizirati protivnika, što bolje se spremiti i nikako se opustiti. Znamo da ne zavisimo samo od sebe, ali nadamo se da će Francuska pobediti Srbiju. Na nama je da se koncentrišem na utakmicu s Ukrajinom, a ostalo – šta Bog da - jasan je Lučin. 

Selektor Hrvatske se nada da će uspeti da spremi svoje momke za narednog rivala budući da se o Ukrajini zna vrlo malo. 

- To je utakmica u kojoj će se nas pitati neke stvari. Došlo je do emotivnog pražnjenja protiv Srbije, ali krećemo s pripremom. Moramo dobro postaviti odbranu da izbegnemo borbu s njihovim teškašima - dodao je Hrvoje Horvat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xexe

pre 2 godine

Mrze nas iz dubine duse? Covek lepo kaze da se nada pobedi Francuza jer pobeda Francuza vodi Hrvate dalje. Nije jednu ruznu rec rekao. Isto bi rekli i nasi da smo na njihovom mestu. Kako vas nije sramota toliko lagat, izmisljat i potpirivat mrznju koja jedino iz ovog naslova izlazi?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija